Mulțumiri susținătorilor Acțiunii Umane

Institutul Mises · 17 august 2018

Acum, că putem lua o pauză de la livrarea comenzilor pentru Acțiunea umană, a venit momentul să mulțumim celor care ne-au susținut în realizarea acestui proiect foarte important, cel mai important al Institutului Mises România.

În primul rând, mulțumim celor care ne-au donat 2% din impozitul pe venit. Fără acești bani redirecționați către noi ne-ar fi fost mult mai greu. Importanța unor sume mai mari sau mai mici, donate constant și chivernisite bine, nu poate fi subestimată. Ne-au ajutat mult și am dori să mulțumim nominal celor care au donat, dar nu avem această posibilitate. După cum probabil știți, vedem doar din ce zonă fiscală provin banii redirecționați, nu și de la cine.

Mulțumim și celor care au contribuit cu bani pentru finanțarea costurilor de tipar, dar au dorit să rămână anonimi.

Apoi, în ordine alfabetică, aceștia sunt oamenii și organizațiile care au înțeles importanța apariției tratatului misesian în limba română și au făcut un efort material punctual pentru a ne ajuta:

Sorin Anagnoste

Szabolcs Balázs

Octavian Bădescu

Savian Boroancă

Clubul libertății

Emilian Crihană, Altdorf Tehnik

Radu George Isaic

Dan Mașca, Reea

Dragoș Mănac

Camen Elena McCaffrey

Radu Cristian Mușetescu

Claudiu Năsui

Dragoș Vișan

Unii dintre ei ne-au ajutat pentru prima dată în acest proiect, alții sunt vechi suporteri ai Institutului Mises, care au fost și ne sunt alături în ceea ce întreprindem. Mulțumiri și felicitări pentru că fac parte din această carte fundamentală!

O mențiune specială pentru Dragoș Mănac, susținător care dintr-o eroare regretabilă nu se regăsește în ediția tipărită. Corectăm eroarea începând cu această postare și în edițiile viitoare.

Sperăm ca numărul celor ce ne sunt alături să crească odată cu lista noastră de publicații și acțiuni, și cu răspândirea ideilor sănătoase despre economie și libertate în România și printre români.

·

Comentează (se va posta după moderare, la intervale neregulate)